Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- مدیرعامل شرکت مخابرات همدان گفت:۹ ایستگاه ارائه اینترنت بی‌سیم در سطح شهر همدان نصب شده است

به گزارش قدس آنلاین محمدعلی گرزین مدیرعامل شرکت مخابرات همدان ظهر  یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: زیرساخت‌های این طرح بنا و موضوعات ارتباطی و امنیتی آن حل شده است و با مشخص شدن نحوه اتصال، این اینترنت به زودی به شهروندان عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمام هدف شرکت مخابرات این است تا مردم به سمت خدمات غیر حضوری پیش بروند، اظهار داشت: حذف قبض‌های کاغذی از ابتدای مهرماه سال جاری آغاز شده است و از این پس مشترکان به صورت پیام کوتاه و یا از طریق سامانه ۲۰۰۰ از میزان هزینه قابل پرداخت تلفن ثابت اطلاع پیدا می‌کنند.

گرزین ادامه داد: پیش از این نیز در چندماه گذشته قبض‌های مشترکان روستایی حذف شده بود.

وی با اشاره به اینکه یکپارچه کردن شبکه همراه اول یکی از مهمترین طرح‌های مخابرات است، بیان کرد: این طرح از ابتدای امسال آغاز شد و با حذف جایگاه‌های مشترک، سایت‌های همراه اول در ۲۲۵ نقطه جایگزین شدند.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان اضافه کرد: دسترسی روستاها به اینترنت نسل چهارم تلفن همراه، از درخواست‌های جوانان ساکن در این مناطق است که امیدواریم با همکاری مسئولان و تامین اعتبار این درخواست را عملی کنیم.

وی با اشاره به اینکه اینترنت پرسرعت بدون راه‌اندازی فیبر نوری تا ۵۰۰ متر از مراکز ارتباطی قابل ارائه است، تاکید کرد: با اجرای طرح «سورینو»، اینترنت مشترکان از "ای.دی.اس.ال" (ADSL) به "وی.دی.اس.ال" (VDSL بستر انتخابی) تغییر پیدا می کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مخابرات اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان